Tottenham en West Ham United staan ​​tegenover elkaar in de Premier League, wie kan er winnen?

Tottenham en West Ham United staan ​​tegenover elkaar in de Premier League, wie kan er winnen?

De 15e speelronde van het Premier League – duel tussen Tottenham en West Ham United staat op het punt van beginnen. Dit is een focusstrijd die veel aandacht heeft getrokken. Tottenham zal de uitdaging van West Ham United thuis aangaan. Afgaande op recente wedstrijdresultaten en records is Tottenham natuurlijk optimistischer, vooral thuis.

1

De prestatie van Tottenham aan het begin van dit seizoen was erg goed. Het werd niet beïnvloed door het vertrek van Harry Kane, maar werd steeds moediger en stond ooit op de eerste plaats in het klassement. Deze goede toestand duurde echter tot nu toe. Na het ingaan van november nam de toestand van Tottenham een ​​scherpe wending. Een van de redenen was zelfs de blessure van veel hoofdspelers, die enige druk op coach Ange Postecoglou uitoefenden. van de werkgelegenheid. Er was zelfs een 1-4 thuisnederlaag tegen Chelsea, en daarna bleven ze vier opeenvolgende wedstrijden puntloos, waarin ze drie opeenvolgende nederlagen leden. Maar over het geheel genomen is het record van dit seizoen redelijk goed, met een totaal van 28 doelpunten in 14 wedstrijden in de Premier League, met één doelpunt in elke wedstrijd. Nu hun vorm verbetert, kunnen hun resultaten in de toekomst verbeteren.

West Ham United daarentegen heeft een ongeslagen record behouden met 4 overwinningen en 1 gelijkspel in de afgelopen 5 wedstrijden in alle competities, en ook de spelers verkeren in een zeer goede conditie. Hoewel de aanval niet slecht is, zijn de verdedigende prestaties in de uitwedstrijd zeer matig. Dit zal Tottenham ook thuis een kans geven. voetbalshirts kopen Gezien de aanval van Tottenham in de komende wedstrijd kan West Ham United moeilijk te weerstaan ​​zijn.

Fans kunnen uitkijken naar de volgende wedstrijd, die relatief intens kan zijn. Beide teams willen immers heel graag winnen. Sterker nog, als West Ham United aanval als verdediging kan inzetten, kan dat ook een van de strategieën zijn. De verdediging is erg zwak. Hoewel de Heat de San Antonio Spurs ook geblesseerde spelers hebben en hun opstelling niet perfect is, is hun kracht nog steeds iets hoger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *