Blog

Serie A: Inter Milan speelt gelijk tegen Napels, uitblijven van thuiszege baart zorgen

Inter Milan is een bekend team, en het is ook een team dat relatief wordt herkend door fans, maar dit keer kwam Inter Milan op gelijke hoogte met Napels 1: 1. Inter Milan, dat meer favoriet was, slaagde er niet in goede resultaten te behalen door deze wedstrijd , vooral als thuisveld, bleek het een 1:1.:1 gelijkspel te zijn, wat ook bewijst dat hun conditie niet goed is, dus veel Inter Milan-fans bekritiseerden Inter Milan voor deze wedstrijd en dachten zelfs dat hun algehele niveau te laag was liet vallen.

In de eerste stadionhelft wilde Inter Milan eigenlijk de wedstrijd in eigen huis winnen. Qua balcontrole creëerden ze ook enkele scoringskansen in het verdedigersgebied van Napels, maar slaagden ze er toch niet in om de wedstrijd te winnen, dus zij en zichzelf Persoonlijk vermogen en samenwerking zijn allemaal met elkaar verbonden. Uiteraard is uit dit duel ook te zien dat Napoli in dit duel heel fel speelde, vooral bij het grijpen van de bal. Om de bal onder controle te krijgen, waren ze elke keer feller als ze de bal pakten. Dit zorgde er ook voor dat Inter Milan Door mijn eigen inspanningen was het nog steeds een 1:1 gelijkspel.

Inter Milan-speler Thuramnai en Napels-speler Caronste vochten hevig tijdens de wedstrijd. Tegelijkertijd kunnen we ook zien dat toen Napels-speler Caronste hevig vocht en de Inter Milan-speler bijna versloeg. Thuram viel onder zijn lichaam. Inter Milan-speler Thuram creëerde wel een scoringskans bij het doelpunt van Napels, maar het gevaar werd geweken door Napels-doelman Meret. Door hun gevechten is te zien dat doelman Meret ook actiever was in de strijd.

Door het dragen van een blauw-zwarte top met een zwarte korte voetbalshirt outlet slaagde Inter Milan er niet in om Napels thuis te verslaan, wat bewees dat zijn kracht inderdaad in het bijzijn van enkele donkere ponyteams ligt. Door hun hevige gevechten hebben ze zichzelf uit vorm gebracht op het gebied van van technologie, resulterend in een wedstrijd van 1: 1. Veel fans waren ontevreden over het spel van Inter Milan.

In de 28e ronde van La Liga versloeg Real Madrid Celta Vigo met 4-0

De 28e ronde van La Liga is begonnen. Laten we het hebben over de prestaties van Real Madrid vandaag. Ze stonden in deze wedstrijd thuis tegenover Celta Vigo. Ze hebben zowel kracht als thuisvoordeel, dus eindigden ze met 4 Gemakkelijk gewonnen met een score van -0 en versloeg hun tegenstander Celta Vigo.

.png

Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel in de 21e minuut. In de chaos voor het doel werd het schot van de Real Madrid-speler onderschept door de doelman. Vinicius Junior vond echter nog steeds de mogelijkheid om een ​​aanvullend schot te maken. Ook het succesvolle doelpunt hielp het doelpunt, de ploeg kwam op voorsprong en kreeg de 1-0. Het tweede doelpunt viel in de 79e minuut. Door het schot van Antonio Rüdiger belandde de voetbal op de lat van het doel. Toen de voetbal naar beneden stuiterde, stuiterde hij op het hoofd van een Celta Vigo-speler, en de doelman slaagde er niet in de bal te stoppen. De chaos veroorzaakte een eigen doelpunt en Real Madrid scoorde opnieuw. De wedstrijd werd 2-0. Deze dramatische operatie bracht al snel de sfeer van de wedstrijd aan het licht en de spelers en fans van Real Madrid raakten nog enthousiaster. Het derde doelpunt viel in de 88e minuut en er was nog een eigen doelpunt. Vinicius Junior passeerde de bal en scoorde een eigen doelpunt, wat ook een grote invloed had op het moreel van Celta. De tegenstander won gemakkelijk met 3-0 en het was voor hem onmogelijk om om te draaien drie doelpunten en winst in de enige speeltijd. Het scoringsritme van Real Madrid stopte echter niet. In de 94e minuut passeerde Arda Güler de doelman van Celta. Het lege doelpunt slaagde en Real Madrid won uiteindelijk met 4-0.

Deze wedstrijd is erg spannend en het is ook een eenzijdige verplettering van tegenstanders door Real Madrid, maar er is veel te zien. Fans die de live-uitzending hebben gemist, kunnen de herhaling bekijken.

Arsenal versloeg Newcastle thuis met 4-1, Havertz leverde uitstekende bijdragen

Arsenal Havertz heeft steeds meer aandacht en aandacht getrokken vanwege zijn uitstekende prestaties en indrukwekkende staat van dienst in veel wedstrijden. Weet je, alleen al dit seizoen heeft de 24-jarige Havertz 36 wedstrijden gespeeld namens Arsenal. In deze wedstrijden scoorde hij zeven keer en assisteerde hij tweemaal, waarmee hij een uitstekende bijdrage leverde aan het Arsenal-team.

4

Momenteel wordt Havertz, die een Arsenal voetbalshirt met 29 goede kwaliteiten draagt, al erkend als een basisspeler met een grote invloed op Arsenal. Als het nu om Arsenal gaat, zetten steeds meer spelers en fans Havertz op het shirt. mond. Op 25 februari, Beijing-tijd, was de 4-1 thuisoverwinning van Arsenal op Newcastle onlosmakelijk verbonden met de uitstekende prestatie van Havertz. De pass en het schot van Havertz legden een goede basis voor Arsenal’s prachtige 4-1-record.

De teelt en toevoeging van basisspelers met een groot potentieel is cruciaal voor het team. voetbalshirts kopen Een dergelijke goede situatie zal naar verwachting Arsenal in staat stellen om de komende seizoenen nog betere resultaten te behalen. De daaropvolgende prestaties van Arsenal op het veld zijn de moeite waard om naar uit te kijken!

In de 20e ronde van de Saudi Super League versloeg Al Nassr FC Al-Hasa Conquest met 2-1

De 20e ronde van de Saudi Super League begon. De twee partijen van deze wedstrijd waren Al Nassr FC thuis tegen Al-Hasa Conquer. Het uiteindelijke resultaat was dat Al Nassr FC Al-Hasa Conquer versloeg met een score van 2-1. Cristiano Ronaldo scoorde in deze wedstrijd, scoorde ook een doelpunt en scoorde bijna een paar keer, maar faalde.

3

Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel in de 17e minuut. Otávio passeerde de bal. Sultan Al-Ghanam ontving de bal en passeerde de bal laag naar het midden aan de rechterkant. De voetbal rolde voor Cristiano Ronaldo. Hij aarzelde niet. Hij scoorde met een groot schot vanuit het strafschopgebied en hielp Al Nassr FC aan de leiding met een voorsprong van 1-0. Daarna begroette Cristiano Ronaldo, gekleed in het nr. 7 Al Nassr FC voetbalshirt, de fans en omhelsde hij zijn teamgenoten vrolijk in de armen. viering. Het tweede doelpunt viel in de 29e minuut, toen Haça een tegenaanval veroverde. Ook dit doelpunt werd veroorzaakt door een klein foutje van de vervangende doelman, waardoor de bal werd losgelaten. Zo kwamen de twee teams op gelijke hoogte. Het laatste doelpunt viel in de 72e minuut. Cristiano Ronaldo passeerde rechtstreeks naar rechts en Sultan Al-Ghanam passeerde de bal naar het midden. Uiteindelijk scoorde Otávio en herwon Al Nassr FC het scorevoordeel. Aan het einde van de wedstrijd aan het einde versloegen ze Al-Hasa Conquer met een score van 2-1.

Cristiano Ronaldo speelde ook een belangrijke rol in deze wedstrijd. Hij verkeert de laatste tijd in goede vorm en scoorde 22 doelpunten in 20 wedstrijden. Nadat Riyadh deze wedstrijd had gewonnen, waren ze slechts 4 punten verwijderd van het topteam. Er is nog steeds een gat. Kans om het kampioenschap te veroveren. voetbalshirts kopen Op dezelfde manier voert de huidige prestatie van Cristiano Ronaldo de topscorerslijst aan met een voorsprong van vijf doelpunten. Het vooruitzicht om de Gouden Schoen te winnen is ook spannend voor de fans.

Voor deze wedstrijd stond Al Nassr FC nog ver achter op de eerste plaats en was er niet veel ruimte voor fouten, maar de huidige resultaten hebben het team veel vertrouwen gegeven.

Arsenal versloeg West Ham met 6-0

In de 24e ronde van de Premier League daagde Arsenal West Ham uit, weg van huis. In de eerste helft scoorde Saliba met een kopbal, Saka maakte een punt en nam de penalty, Gabriel scoorde opnieuw een kopbal, Trossard scoorde met een schot en Rice maakte een dubbele assist. In de tweede helft scoorde Saka tweemaal, waardoor Rice in een wereldgolf terechtkwam. Aan het einde van de wedstrijd won Arsenal 6-0 van West Ham. Na deze wedstrijd stond Arsenal op de derde plaats met 52 punten, 2 punten achter leider Liverpool; West Ham stond op de achtste plaats met 36 punten.

2

Na deze overwinning behaalde het hete Arsenal vier opeenvolgende competitieoverwinningen, verzamelde 52 punten in 24 wedstrijden en bleef 2 punten achter op leider Liverpool in het klassement, waardoor het tijdelijk op de derde plaats stond.

Laten we het concurrentieproces kort bekijken

In de 18e minuut werd het tegenaanvalschot van Bowen door Raya in beslag genomen. In de 22e minuut maakte Saka een pass en de kopbal van Trossard ging over de lat. In de 23e minuut sloeg Trossard een volley en Areola maakte een geweldige redding. In de 37e minuut slaagde Saka erin buitenspel te counteren, maar zijn schot in het kleine strafschopgebied was slechts een haar verwijderd. In de 58e minuut bewoog Saka zich in het strafschopgebied en schoot vervolgens woedend, maar Areola blokkeerde het en de bal van zijn teamgenoot vervolgschot mislukt. voetbalshirts outlet Kan tegen het rechterdeel trappen. In de 74e minuut was het schot van Nketiah vanuit het publiek te recht en pakte Areola de bal. 3 minuten blessuretijd. Aan het einde van de wedstrijd won Arsenal 6-0 van West Ham.

Arsenal streeft nog steeds actief naar een toppositie in de Premier League, twee punten achter Liverpool en Manchester City. Ze hebben echter één wedstrijd meer gespeeld dan het team voor hen. Wens je veel succes bij de volgende wedstrijd.

In de 23e ronde van La Liga versloeg Barcelona Alaves met 3-1

De 23e ronde van La Liga is voorbij. Het uiteindelijke resultaat was dat Barcelona, ​​dat niet thuis was, Alaves gemakkelijk versloeg met een score van 3-1 en won. Momenteel hebben ze 15 overwinningen, 5 gelijke spelen en 3 verliespartijen, met een record van 50 punten en derde in het La Liga-klassement.

1

Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel in de 22e minuut. İlkay Gündoğan, gekleed in Barcelona voetbalshirt nr. 22, gaf een steekpass door naar Robert Lewandowski, die gemakkelijk opsprong toen hij door de tegenstander in een dubbelteam werd gezet en door de doelman werd onderschept. Het schot scoorde en hielp Barcelona aan de 1-0. Het tweede doelpunt viel in de 49e minuut. İlkay Gündoğan snelde naar rechts, kreeg een pass vanuit een hoge hoek en scoorde vanuit een kleine hoek, waardoor Barcelona opnieuw zijn voorsprong kon vergroten en de wedstrijd op 2-0 kwam. Het derde doelpunt viel in de 51e minuut. Samu Omorodion kreeg een lange pass van zijn teamgenoot voor het doel en scoorde vervolgens met een kopbal, waardoor het team enkele nadelen herwon en de wedstrijd op 2-1 kwam. Het laatste doelpunt viel in de 63e minuut. Vitor Roque scoorde met een duw en hielp Barcelona opnieuw aan de score. De wedstrijd eindigde op 3-1. In de slotminuten verzuimden beide teams te scoren en uiteindelijk won Barcelona met 3-1 voorsprong.

Op de 5e luidde Barcelona, ​​dat de overwinning behaalde, ook met plezier zijn eerste rust in sinds 29 december vorig jaar. Er kan worden gezegd dat naast blessureherstel de trainingsvereisten van het team voor elke speler nog steeds erg hoog zijn. voetbalshirts outlet het was een moeilijk schema of een overwinning, de spelers slaagden er niet in om te stoppen en te rusten. Nu bereidt Xavi zich ook voor om te vertrekken. Ik weet niet of de volgende coach zo hard zal zijn, maar opeens zijn er te veel rustdagen. zorgen er ook voor dat de spelers ontspannen. Welke aanpassingen er komend seizoen zullen plaatsvinden, is de verwachting en zorg van de buitenwereld geworden.

In de 22e speelronde van de Premier League versloeg Liverpool Chelsea met 4-1

De 22e ronde van de Premier League is begonnen. Dit is de wedstrijd tussen Liverpool en Chelsea die veel aandacht heeft getrokken van fans. Opgewonden fans hebben kaartjes bemachtigd om de wedstrijd vroeg te bekijken en bereiden zich voor om deze wedstrijd te bekijken op het thuisveld van Liverpool. Uiteindelijk vertrouwden ze op hun goede vorm en kracht om Chelsea gemakkelijk met 4-1 te verslaan. Het lijkt erop dat ze niet werden beïnvloed door het nieuws dat Jürgen Klopp op het punt stond te vertrekken. In plaats daarvan wilden ze goede resultaten boeken als wederzijds voordeel. opbrengst.

.png

Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel in de 23e minuut. Diogo Jota, gekleed in Liverpool voetbalshirt nr. 20, dribbelde de bal langs twee mensen. Hij bereikte het strafschopgebied en scoorde met één trap. De Chelsea-doelman gokte ook op de verkeerde onderscheppingsrichting Dit bezorgde Liverpool een 1-0 voorsprong. Het tweede doelpunt viel in de 39e minuut.De jonge speler Bradley scoorde met een afstandsschot vanaf de rechterkant, waardoor Liverpool zijn voorsprong kon vergroten en ook zijn eerste doelpunt in het Liverpool-team scoorde. In de 45e minuut kreeg Liverpool de kans nog een doelpunt te maken, maar het strafschot van Darwin Núñez stuiterde op de lat, maar deze fout had geen invloed op het scoringsritme van Liverpool. Het derde doelpunt viel in de 65e minuut. Bradley, die geweldig presteerde in deze wedstrijd, zorgde voor een assist. Dominik Szoboszlai kopte de bal rechtstreeks in het doel en bracht de stand op 3-0. Op dat moment was Chelsea, die geen doelpunt gescoord, voelde dat het onder druk, tegenover Liverpool met zo’n scoreverschil, moeilijk kan zijn om te winnen. We kunnen alleen proberen de nul te verliezen van onze tegenstanders. voetbalshirts outlet In de 71e minuut hielp Gouden Schoen-winnaar Christopher Nkunku het bezoekende team uiteindelijk aan de score en de wedstrijd kwam op 3-1.

Liverpool stopte niet met doelpunten maken, Luis Díaz slaagde er in de 79e minuut in een punt voor het doel te pakken en scoorde om Liverpool een 4-1 overwinning te bezorgen.

Kwartfinales FA Cup, Manchester United 4-2

De kwartfinales van de FA Cup beginnen. Deze wedstrijd is erg belangrijk voor Manchester United. Ze hebben dit seizoen slecht gepresteerd en hebben enkele kansen gemist om in competities te concurreren. Daarom zijn er nog meer wedstrijden waar ze op kunnen rekenen. , en het resultaat van deze wedstrijd zal bepalen of ze worden uitgeschakeld door de underdogs of in aanmerking komen voor promotie. Na een hele felle strijd versloeg Manchester United, dat van huis was, het League Two-team Newport County eenvoudig met 4-2 en de overwinning in dit duel betekende ook dat ze met succes doorstroomden naar de top 16.

7

Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel in de 7e minuut. Antony werkte hard om een ​​rol te spelen in het team. Hij gaf een assist aan Bruno Fernandes. Bruno Fernandes, die het nummer 8 Manchester United voetbalshirt droeg, scoorde ook met succes voor het team. Tot de 1-0 voorsprong. Het tweede doelpunt viel in de 13e minuut. De jonge speler Kobbie Mainoo ontving de pass en trapte rechtstreeks naar het doel, waarmee hij zijn eerste doelpunt voor Manchester United scoorde. De wedstrijd werd 2-0. Manchester United heeft een duidelijk voordeel, maar er zit nog voldoende tijd in het spel en het is nog steeds moeilijk om de uitkomst te bepalen. Het derde doelpunt viel in de 36e minuut toen Newport een tegenaanval begon. Bryn Morris scoorde van grote afstand om de thuisploeg te helpen een doelpunt terug te trekken en de wedstrijd kwam op 2-1. Het vierde doelpunt kwam in de 47e minuut toen Will Evans scoorde en Newport op 2-2 gelijk bracht.

Er kan worden gezegd dat de tweede helft in het begin in een intensere situatie terechtkwam, maar Manchester United wilde heel graag winnen. voetbalshirts outlet Ze lanceerden een felle aanval en scoorden respectievelijk in de 68e minuut en 94e minuut. Deze twee doelpunten waren het succesvolle aanvullende schot van Antony. en het doelpunt van Rasmus Højlund in de chaos hielp het team ook een 4-2 voorsprong te behalen, en Manchester United won uiteindelijk.

Chelsea versloeg Middlesbrough en schoof door naar de League Cup-finale met een totaalscore van 6-2

De tweede etappe van de halve finales van de League Cup begon. Dit keer stond Chelsea thuis tegenover Middlesbrough. Chelsea ging in de lange helft vol vuur om te winnen en won uiteindelijk de hele halve finale. Terugkijkend op het optreden van Chelsea in de halve finale, hoewel Armando Broja een eigen doelpunt veroorzaakte, kon dit de passie van de spelers voor het scoren van doelpunten niet tegenhouden. De opeenvolgende doelpunten zorgden ervoor dat de wedstrijd niet langer vroeg spannend werd. De overwinning van Chelsea was ongetwijfeld. Hoewel de prestaties van Chelsea in de Premier League grillig zijn, hebben ze een sterk laatstartvermogen. Nu zijn ze de finale ingegaan en staan ​​ze op het punt een oorlog te beginnen met Liverpool!

6
6

De heenwedstrijd tussen Chelsea en Middlesbrough eindigde op 0-1. In de terugwedstrijd op de 24e was het optreden vol positiviteit. Opeenvolgende doelpunten hielpen Chelsea snel de achterstand terug te winnen en de leiding te nemen. Uiteindelijk won Chelsea met 6-1 , plaatste zich eveneens voor de finale met een totaalscore van 6-2.

De spelers en coaches die deze wedstrijd tegen Chelsea hebben kunnen winnen, moeten een grote bijdrage hebben geleverd, en de bijdrage van Cole Palmer, die het dubbele kanon kreeg, kan niet worden genegeerd. Volgens de statistieken kan Cole Palmer, die het nummer 20 Chelsea voetbalshirt draagt, heeft dit seizoen elf doelpunten gescoord, meer dan welke andere speler van Chelsea vorig seizoen ook scoorde.

Het moet gezegd worden dat Chelsea’s weg naar het kampioenschap erg hobbelig is, en niemand had in het begin gedacht dat ze de finale zouden kunnen bereiken. Ze zijn dit seizoen immers vaak van streek geweest en hebben vaak verloren van de underdogs. in de competitie, en verscheen bijna. voetbalshirts outlet Het was een gênante situatie zonder een hele maand lang geen enkel doelpunt te hebben gescoord, maar na deze wedstrijd kan worden gezegd dat het het team en de fans veel vertrouwen gaf! Chelsea werd eindelijk wakker en wist eindelijk hoe hij moest aanvallen en verdedigen en hoe hij als team moest samenwerken. Benieuwd naar hun optreden in de finale, Liverpool is immers ook dit seizoen ijzersterk.

In de 18e ronde van de Bundesliga verloor Bayern met 0-1 van Werder Bremen

De 18e ronde van de Bundesliga-wedstrijd tussen Bayern en Werder Bremen eindigde. Het eindresultaat was verrassend. Het sterkere Bayern was thuis van streek en verloor uiteindelijk met 0-1 van Werder Bremen. Na drie wedstrijden waren ze nog maar één stap verwijderd van de eerste plaats en het kampioenschap. Momenteel, met één wedstrijd te gaan, staat Bayern zeven punten achter op Leverkusen bovenaan de lijst. Je kunt zeggen dat Bayern nog veel moeite moet doen, en pas als Leverkusen stagneert, hebben ze een kans. Bovendien is de weg die voor ons ligt zeer moeilijk.

5
5

Het enige doelpunt van de wedstrijd viel in de 59e minuut. Bremen’s vleugelverdediger Mitchell Weiser snelde nog steeds met de bal naar het doel, ondanks dat hij wild werd onderschept, en scoorde vervolgens met één trap om het team te helpen. In feite scoorde Bayern bijna een paar keer in deze wedstrijd, maar de hoek was een beetje anders, waardoor ze niet scoorden. Daarvoor, in de 50e minuut, was Harry Kane, gekleed in het nummer 9 van Bayern Voetbalshirt , aan het vechten. trapte de bal direct richting het doel, maar de hoek van het schot was iets hoger, waardoor hij de kans verloor om als eerste het voordeel te behalen. In de eerste helft nam Bayern ook verschillende schoten, die ofwel misten of werden onderschept door de doelman van Bremen. Er kan worden gezegd dat Bremen deze wedstrijd kan winnen, niet alleen het doelpunt van Mitchell Weiser, maar ook de doelman en verdedigende spelers. Geweldige prestaties geleverd.

In de tweede helft was Bayern nog steeds op zoek naar kansen. In de ogen van de fans konden ze nog steeds doelpunten maken in de resterende tijd van deze wedstrijd en zouden ze niet verliezen van Bremen, maar deze wedstrijd was zo magisch. voetbalshirts outlet Bayern slaagde er niet alleen in scoorde een doelpunt, maar slaagde er ook niet in om zich te verbeteren na wissels. Hoewel Bremen een overtreding beging en Bayern de kans gaf een strafschop te nemen, was het nog steeds een streek en hield de tegenstander de nul.