Terugbetalings- en retourbeleid

Ons retourbeleid is zeer strikt. Zorg ervoor dat je de regels leest voordat je bij ons winkelt. Deze regels zijn ontworpen om frauduleuze praktijken en activiteiten te voorkomen.

Wij zetten ons 100% in voor jouw tevredenheid. Elk item wordt met de hand gecontroleerd door een van onze leden voordat het de deur uitgaat om ervoor te zorgen dat je het beste van alles krijgt Hoewel we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je doos in perfecte staat aankomt, gebeuren er soms dingen. Als je een probleem vindt met een artikel dat je hebt ontvangen, maak dan een foto van het defect en neem onmiddellijk contact met ons op. We zullen met je samenwerken om ervoor te zorgen dat je tevreden bent.

Ons restitutie- en retourbeleid geldt voor 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds je aankoop, kunnen we je geen volledige terugbetaling of omruiling geven.

Retourvoorwaarden

De klant is verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending. Voor bescherming en verzekeringsdoeleinden raden we je aan een koerier te gebruiken die je kunt volgen en waarvoor je kunt tekenen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor verlies of schade aan de goederen tijdens het retourproces.

-Alle verkochte artikelen moeten in originele staat worden geretourneerd (als het artikel is gebruikt, kunnen en zullen we geen restitutie verlenen).

-Geen ontbrekende zakken of labels in het product.

-Geen krassen/schrammen op de verpakking van het product.

-Dozen moeten worden verstrekt om geretourneerde artikelen te beschermen.

Je hebt 5 werkdagen de tijd om je artikel naar ons terug te sturen. Als een van de bovenstaande regels wordt overtreden, weigeren we terugbetaling of retournering. Als onze trackinginformatie aangeeft dat het product is afgeleverd of dat ervoor is getekend, behouden we ons het recht voor om elke vorm van compensatie te weigeren als er een claim wordt ingediend.

● Defecten en kwaliteitscontrole

We zijn niet verantwoordelijk voor kleine lijmvlekken of stikfouten op onze producten. Deze komen vaak voor. Wij zien dit niet als een geldige reden voor korting of compensatie.

We zijn een doorverkoopwinkel. We maken de artikelen die we verkopen niet zelf. Dit betekent dat we niet verantwoordelijk zijn als de kwaliteit van het product na verloop van tijd achteruitgaat.

Bestelling annuleren

Als je een bestelling plaatst en besluit deze om welke reden dan ook te annuleren voordat we het artikel verzenden, krijg je 100% van je geld terug. Als het artikel echter eenmaal is verzonden, accepteren we helemaal geen annuleringen meer.

Restituties

  1. Hoe we je terugbetalen. Zodra je retourzending is ontvangen en gecontroleerd, sturen we je een e-mail om je te laten weten dat we je retourzending hebben ontvangen. We laten je ook weten of je restitutie is goedgekeurd of geweigerd. Als de terugbetaling is goedgekeurd, wordt deze binnen 14 dagen na de datum waarop we het geretourneerde artikel hebben ontvangen (of, als we je het artikel nog niet hebben toegestuurd, 14 dagen na de datum waarop je ons op de hoogte hebt gesteld van de annulering) verwerkt en automatisch teruggestort op je creditcard, bankpas of oorspronkelijke betaalmethode.
  2. Restitutie van verzendkosten: We kunnen geen verzendkosten vergoeden wanneer artikelen worden geretourneerd. Eventueel betaalde verzendkosten worden in mindering gebracht op je restitutie.
  3. Te late of ontbrekende restituties (indien van toepassing). Als je geen restitutie hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening en neem vervolgens contact op met je creditcardmaatschappij of bank.

Bij twijfel

Als je vragen hebt over ons restitutie- en retourbeleid, kun je per e-mail contact met ons opnemen. We beantwoorden je e-mail meestal binnen 24 uur.