In de 14e speelronde van de Premier League versloeg Liverpool Fulham met 4-3

De 14e ronde van de Premier League begon en het uiteindelijke resultaat was dat Liverpool thuis Fulham met 4-3 versloeg. Ze behielden nog steeds hun goede vorm en resultaten en werkten hard om hun tegenstanders te overtreffen en te winnen.

.png

Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel in de 22e minuut. Trent Alexander-Arnold, gekleed in Liverpool-Voetbalshirt nr. 66, nam een ​​vrije trap vanuit een lastige hoek en raakte de onderkant van de lat. De voetbal stuiterde vervolgens naar beneden en raakte de doelman. Fulham-doelman, maar stuiterde nog steeds in het doel, en Liverpool nam de leiding en zorgde voor 1-0. Het tweede doelpunt viel in de 25e minuut. Harry Wilson kreeg een pass van zijn teamgenoot. Hij snelde naar hem toe om de bal in ontvangst te nemen en scoorde direct, waardoor Fulham één doelpunt terugkreeg en de wedstrijd gelijk stond op 1-1. Het derde doelpunt viel in de 39e minuut. Alexis Mac Allister stal de bal van de tegenstander en scoorde met een prachtige wereldgolf, waardoor Liverpool opnieuw de voorsprong kreeg. Het vierde doelpunt viel in de 45e minuut, Tete’s doelpunt bracht de wedstrijd gelijk op 2-2 en het team scoorde afwisselend. Het vijfde doelpunt viel in de 80e minuut, Bobby Reid kreeg een pass van de linkerkant van zijn teamgenoot en scoorde met een kopbal direct voor het doel, waardoor Fulham op een 3-2 voorsprong kwam. Het zesde voetbal kwam in de 87e minuut. Liverpool haalde opnieuw in. Na ontvangst van de pass scoorde Wataru Endo succesvol met een afstandsschot. De twee teams waren weer gelijk. In de bespaarde tijd kwam de wedstrijd ook in het matchpoint. Het laatste doelpunt werd gescoord door Liverpool. In de 88e minuut was het nog steeds Trent Alexander-Arnold die de bijdrage leverde. Hij bracht een prachtige volley en scoorde het doelpunt dat Liverpool een 4-3 overwinning opleverde. voetbalshirts outlet

Het kan gezegd worden dat deze game erg spannend was en veel te zien had. Fans die de live game hebben gemist, moeten de herhaling bekijken.