In de vijfde ronde van de groepsfase van de Champions League versloeg Real Madrid Napoli met 4-2

De vijfde ronde van de groepsfase van de Champions League is begonnen. Deze wedstrijd is erg belangrijk voor Real Madrid en Napels. Ze strijden om de transparantie van de groep, maar Real Madrid komt gemakkelijk op voorsprong met meer punten. In deze wedstrijd komt Real Madrid In de wedstrijd versloegen ze Napels uiteindelijk met 4-2, veroverden ze de eerste plaats in de groep en vergrootten ze het puntenverschil met hun ongeslagen record. voetbalshirts kopen

2

Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel in de 9e minuut. Giovanni Simeone scoorde tijdens een chaotische onderschepping en hielp Napels op 1-0. Echter, Real Madrid ging later in de tegenaanval. Het tweede doelpunt viel in de 11e minuut. Rodrygo, gekleed in Real Madrid voetbalshirt nr. 11, kreeg een pass van zijn teamgenoot naar links en dribbelde vervolgens de bal naar binnen om de cut te voltooien. een schuine hoek hielp Real Madrid een overwinning te herwinnen en de wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Real Madrid profiteerde van het momentum en zette de achtervolging voort. In de 22e minuut maakte David Alaba een nauwkeurige pass richting het doel. Jude Bellingham, die het doel naderde, kopte de bal gemakkelijk in het doel en hielp Real Madrid met 2-0 te winnen. 1. Voordeel. Het derde doelpunt viel in de 47e minuut. Anguissa scoorde vanuit een kleine hoek aan de rechterkant van het doel, waardoor de twee teams op een 2-2 gelijkspel kwamen. Het vijfde doelpunt viel in de 84e minuut. Jonge speler Nico Paz voorkwam een ​​onderschepping en schoot een afstandsschot. De doelman van Napels miste bijna de bal, maar Real Madrid kreeg toch het doelpunt. Het laatste doelpunt viel in de 94e minuut. Jude Bellingham zorgde voor een assist en Joselu scoorde ook aan de rechterkant om Real Madrid te helpen de overwinning te bezegelen.

Uiteindelijk won Real Madrid met een grote voorsprong van 4-2 de eerste plaats in de groep en hebben ze dit seizoen een sterk momentum.