In de 13e ronde van de Serie A speelde Juventus 1-1 gelijk tegen Inter Milan

De 13e speelronde van de Serie A begon fel. Dit keer stonden de twee teams op eigen veld tegenover Inter Milan. Na een hevig gevecht schudden de twee teams elkaar de hand (1-1). De twee teams zijn even sterk en dit resultaat werd door veel fans verwacht.

1
1

Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel in de 27e minuut. Federico Chiesa gaf de eerste assist. Nadat hij de pass van zijn teamgenoot had ontvangen, dribbelde hij de bal richting het doel en gaf de bal vervolgens door aan Dušan Vlahović aan de linkerkant van het veld. Deze laatste duwde de bal direct in het doel en hielp Juventus aan de leiding bij het scoren van een doelpunt, en de wedstrijd bereikte 1-0. Onmiddellijk daarna ging Inter Milan in de tegenaanval. Het tweede doelpunt viel in de 33e minuut. Marcus Thuram maakte een precieze pass naar het centrum. Lautaro Martínez, die naar het doel snelde, ontving de bal direct en scoorde van dichtbij om Inter Milan te helpen. Milan trok er één terug en de twee teams kwamen opnieuw gelijk op 1-1. Daarna bleven de twee teams heen en weer gaan, maar geen van beiden slaagde erin te scoren. Tot het einde van de wedstrijd stonden Juventus en Inter Milan gelijk.

Deze schijnbaar onbesliste wedstrijd liet de ranglijst van de twee teams ongewijzigd. Ze staan ​​nog steeds in de top twee. Inter Milan staat stevig bovenaan, terwijl Juventus nog steeds op de tweede plaats staat met een verschil van twee punten. voetbalshirts outlet De eerste helft van deze wedstrijd was relatief rustig en de twee teams stonden gelijk. De tweede helft was intenser, beiden hoopten hun tegenstanders te overtreffen en een voordeel te behalen, maar geen van beiden liet toe dat de andere partij daarin slaagde. de helft was nog spannender, maar allebei Niets bereikt.

Er zal echter een lange wedstrijd tussen de twee teams plaatsvinden.Of Inter Milan zijn hoge positie zal blijven behouden en het kampioenschap zal winnen, of Juventus met succes de eerste plaats zal veroveren, het is de moeite waard om naar uit te kijken.