Ousmane Dembélé: Deze zomer naar Paris Saint-Germain gaan is voor mij de beste tijd

Ousmane Dembélé: Deze zomer naar Paris Saint-Germain gaan is voor mij de beste tijd

De media hebben de inhoud vrijgegeven van een recent interview dat Ousmane Dembélé had met de club. Deze zomer kwam de Franse spits Ousmane Dembélé vanuit Barcelona naar Paris Saint-Germain. In het interview sprak hij over zijn gevoelens en veel onderwerpen die met hemzelf verband hielden.

.png

Over zijn eerste deelname aan het Franse nationale team zei Ousmane Dembélé: Ik voel me buitengewoon gelukkig en tevreden omdat mijn droom eindelijk is uitgekomen en ik mijn wens heb gerealiseerd om het Franse nationale team voor volwassenen te vertegenwoordigen. Deze droom betekent veel voor mij. Het is niet alleen een doel in mijn voetbalcarrière, maar ook een van de levensuitdagingen die ik mezelf heb gesteld. Ik heb hier veel moeite en zweet in gestoken, en ik ben enorm trots en trots dat ik hier vandaag eindelijk kan staan ​​en kan strijden als lid van het Franse nationale seniorenteam.

Toen hem werd gevraagd naar zijn ervaring bij Barcelona, ​​zei Ousmane Dembélé: Mijn aankomst in Barcelona verliep erg soepel, alles verliep zoals gepland. Hoewel ik er wel wat problemen mee ondervond. In Barcelona heb ik veel vrienden gemaakt van over de hele wereld, en we kwamen allemaal samen vanwege onze gemeenschappelijke interesses en doelen.

Ten slotte werd Ousmane Dembélé gevraagd of hij bij Paris Saint-Germain wilde komen. Ousmane Dembélé zei: “Ik ben met succes lid geworden van het team van Paris Saint-Germain en heb het vertrouwen gewonnen van de coach, de voorzitter en de sportdirecteur. Zij hebben mij overgehaald om naar Paris Saint-Germain te komen.” Ik weet dat deze club mij al heel lang volgt, waarschijnlijk al een paar jaar. Ik denk dat dit voor mij de beste tijd is om naar Parijs te komen. In de club werd ik verwelkomd. Dit is een jong team vol energie en hongerig om te winnen. Ik ben blij om hier te zijn en ik hoop geweldige dingen te bereiken in Parijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *