Frankrijk versloeg Gibraltar met 14-0 in de Europa Cup-kwalificatiewedstrijd

De kwalificatiewedstrijden voor de Europa Cup zijn voorbij. Deze keer speelde het Franse team thuis tegen Gibraltar met een verbluffend resultaat en versloeg Gibraltar uiteindelijk met 14-0. Er kan niet worden gezegd dat een dergelijke kloof niet eerder is voorgekomen, maar het is relatief zeldzaam in diverse competities. Het kan gezegd worden dat de spelers van het Franse team deze keer meer tot bloei kwamen en om beurten prachtige operaties uitvoerden.

hq720
hq720

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd in de 3e minuut gescoord, maar het was geen normaal doelpunt, maar een eigen doelpunt van Gibraltar, waardoor het Franse team een ​​1-0 voorsprong kreeg. Het tweede doelpunt viel in de 4e minuut. Marcus Thuram pakte met succes het punt en hielp het Franse team hun voorsprong uit te breiden. De wedstrijd bereikte 2-0. Het volgende derde doelpunt viel in de 16e minuut. Warren Zaïre-Emery scoorde zijn eerste doelpunt voor het Franse team. Het lukte de ploeg niet om op 3-0 te komen, maar daarna werd hij vanwege regelgeving ook geschorst. En het einde van de pauze. Het vierde doelpunt viel in de 30e minuut. Kylian Mbappé kreeg een strafschop. De strafschop op het linkerdoel hielp Frankrijk aan de 4-0. Het vijfde doelpunt viel in de 35e minuut. Jonathan Clauss scoorde een prachtige wereldgolf. Het Franse team bereikte de 5-0. Er kan worden gezegd dat de uitkomst van deze wedstrijd geen spanning is. Het zesde doelpunt viel in de 36e minuut en het doelpunt van Kingsley Coman bezorgde het Franse team een ​​6-0-voorsprong. Het zevende doelpunt viel in de 37e minuut. Ook Wesley Fofana sloot zich aan bij het leger van opeenvolgende doelpunten en bracht het Franse team op 7-0. Het achtste doelpunt viel in de 64e minuut, Adrien Rabiot scoorde in de melee en de wedstrijd werd 8-0. Het negende doelpunt viel in de 65e minuut. Kingsley Coman scoorde tweemaal en hielp het team opnieuw zijn statistieken uit te breiden. Het tiende doelpunt viel in de 72e minuut.Ousmane Dembélé, die als invaller inviel, doorbrak in dit duel eindelijk de doeldroogte en scoorde een eigen doelpunt.

De overige drie doelpunten werden gescoord door Kylian Mbappé in respectievelijk de 74e en 82e minuut. Hij voltooide met gemak een brace, opeenvolgende dubbele ontploffingen en een hattrick. Het uiteindelijke doelpunt werd gescoord door Olivier Giroud in de 89e minuut. Ik snapte het destijds.