Colombia en Brazilië staan ​​op het punt te vechten, wie lacht het laatst?

Colombia en Brazilië staan ​​op het punt te vechten, wie lacht het laatst?

In de vijfde ronde van de kwalificatieronde voor het WK Zuid-Amerika speelt Colombia Brazilië tegen Brazilië. Omdat het een strijd is tussen twee gevestigde teams, is hun spel ook het middelpunt van de voorspellingen geworden. Dit keer wordt de wedstrijd gespeeld door Colombia thuis tegen Brazilië. Afgaande op de recente prestaties lijken meer mensen optimistisch te zijn over Colombia, maar het zou een band kunnen zijn met Brazilië, dat sterk is en een uitvoordeel heeft.

4000
4000

Colombia is altijd een sterk team geweest in Zuid-Amerika. Hoewel ze op het laatste WK in Qatar geen kans kregen, bereiden hun prestaties dit seizoen zich duidelijk voor op het wreken van de vernedering uit het verleden. Tot nu toe heeft Colombia één overwinning en drie gelijke spelen geboekt in de eerste vier wedstrijden. Hoewel ze nog niet hebben verloren, staan ​​ze slechts op de vijfde plaats met een record van zes punten. Er is helemaal geen sprake van een comeback, maar dat is niet het geval. Dat betekent dat ze zeker zullen winnen. Ze zullen verliezen van Brazilië, omdat Colombia in de afgelopen twee WK-voorrondes ongeslagen bleef in de twee thuiswedstrijden tegen Brazilië.

Terugkijkend op Brazilië kent de ploeg momenteel slechts 1 gelijkspel en 1 nederlaag. Ze werden thuis verslagen door Venezuela en verloren in de uitwedstrijd met 0-2 van Uruguay. Ook zijn ze gezakt naar de derde plaats in het klassement. Ze zijn nog steeds erg gretig om te winnen, vooral tegen Colombia.De overwinning van de wedstrijd. Maar door de gewonden en andere omstandigheden lijkt de situatie niet erg gunstig.

Dus wie van de twee teams zal het laatst lachen? Op dit moment blijkt uit externe analyses dat de status en kracht van de tweejarige vergelijkbaar zijn, wat deze wedstrijd vol spanning maakt. Colombia heeft een groot voordeel tegen Brazilië, en de recente prestaties van Brazilië in de competitie zijn ook zeer indrukwekkend. De twee teams zien er nu uit Er is geen groot gat, dus de kans op een gelijkspel is niet klein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *