Leroy Sané bereid om contractverlenging bij Bayern te accepteren, maar heeft een langdurig contract nodig

Leroy Sané bereid om contractverlenging bij Bayern te accepteren, maar heeft een langdurig contract nodig

De Duitse media “Kicker” meldden dat Leroy Sané het voorstel accepteerde om zijn contract bij Bayern te verlengen, en verklaarde ook dat hij een langetermijncontract van vijf jaar nodig heeft.

1764897590 850x560 1
1764897590 850×560 1

Ik geloof dat fans die dit seizoen aandacht hebben besteed aan de wedstrijden van Bayern, weten dat Bayern’s jacht op records dit seizoen niet alleen te danken is aan de toetreding van Harry Kane, maar ook aan de hulp van de Duitse aanvaller Leroy Sané, die in uitstekende vorm verkeert. Bayern is uiteraard bereid Leroy Sané te behouden, en Leroy Sané wil niet vertrekken. Momenteel geeft hij er de voorkeur aan een contractverlenging bij Bayern af te ronden. Voor een salarisverhoging hoopt de 27-jarige Duitse speler echter dat de club hem een ​​langetermijncontract van vijf jaar zal bezorgen.

Nadat de Engelse aanvaller Harry Kane zich dit seizoen aansloot, heeft ook de conditie van Leroy Sané een grote sprong gemaakt. Alsof hij geïnspireerd was, heeft hij het team naar uitstekende resultaten geleid. Daarom willen de senior leiders van Bayern voor een periode op deze speler blijven vertrouwen. Lange tijd. Geen verrassing voor aanvallers.

Wat de huidige prestaties van Leroy Sané betreft, is het onomstreden om te zeggen dat hij de belangrijkste kracht in het team is, en dat zijn status en prestaties ook zeer stabiel zijn en dat er geen grote schommelingen meer zijn. Hoewel het contract van Leroy Sané loopt tot de zomer van 2025, zijn de leidinggevenden van Bayern van mening dat het nodig is om de contractverlenging zo snel mogelijk te bespreken om te voorkomen dat andere teams erbij betrokken raken. Gelukkig heeft Leroy Sané zelf ook dit idee. Hij wil niet Bayern verlaten en wil hier zelfs nog lang blijven.

“Kicker” meldde ook: de 27-jarige Duitse aanvaller is erg blij om voor een langere periode in de Allianz Arena te blijven. De reden is dat Leroy Sané nu in München is geïntegreerd en zijn persoonlijke leven is begonnen, en dat hij en zijn gezin zich nu thuis voelen.

Ik hoop dat hij het team kan helpen betere resultaten te behalen in de toekomst, en het is ook zijn droom om het kampioenschap te

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *