In de 16e speelronde van de Premier League versloeg Manchester City Luton met 2-1

De 16e ronde van de Premier League begon. Dit keer daagde Manchester City, die weg van huis was, Luton uit. Ze toonden ook hun vroegere kracht en versloegen uiteindelijk hun tegenstanders met een score van 2-1, en ook Luton. deze wedstrijd hadden ze geen andere keuze dan hun vierde opeenvolgende nederlaag te accepteren.

2

Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel in de 45e minuut. Adebayor zag een pass vanuit een hoge hoek van zijn teamgenoot aan de rechterkant. In de chaos voor het doel sprong hij direct op en rondde de kopbal af om Luton te helpen. om een ​​1-0 voorsprong te behalen, maar het geluk stond niet altijd aan de kant van Luton en de voorsprong bleef niet bestaan. Manchester City ging snel in de tegenaanval en het tweede doelpunt was in de 62e minuut Bernardo Silva, gekleed in nr. 20 Manchester City Voetbalshirt, kreeg een pass van dichtbij van zijn teamgenoot aan de rechterkant van het veld en schoot vervolgens een doelpunt in een schuine hoek om Manchester City te helpen er één terug te trekken. City bereikten de twee teams ook een 1-1 gelijkspel. Manchester City stopte niet met aanvallen en scoorde daarna nog een doelpunt! Het derde doelpunt viel in de 65e minuut. Julián Álvarez passeerde de bal vanaf de rechterkant naar het centrum. Nadat de bal de onderschepping van een Manchester City-speler en een Luton-speler lateraal passeerde, pakte Jack Grealish met succes het punt. , scoorde direct vanaf van dichtbij, waardoor Manchester City aan een 2-1 voorsprong kwam.

In de laatste speeltijd hield Manchester City deze voorsprong van één doelpunt vast en gaf Luton geen kans om opnieuw te scoren. voetbalshirts kopen Aan het einde van de wedstrijd won Manchester City, en daardoor won Manchester City City heeft de waas van eerdere nederlagen overwonnen en ik geloof dat ze de volgende wedstrijden met vertrouwen tegemoet kunnen gaan en hun ranking kunnen verbeteren.