In de zesde ronde van Champions League Groep F verloor Newcastle met 1-2 van AC Milan

De veel bekeken wedstrijd tussen Newcastle en AC Milan in de zesde ronde van Groep F van de Champions League eindigde. Het eindresultaat was dat Newcastle thuis met 1-2 verloor van AC Milan die kwam uitdagen. Sterker nog, het recente record van AC Milan en status. Het is niet goed. Er was een kans om te winnen, ook al was ik niet naar Newcastle gekomen, maar ik had niet verwacht dat AC Milan nog steeds de druk weerstond en de eindoverwinning behaalde. voetbalshirts outlet Hoewel de prestaties van beide teams in de Champions De competitie was dit keer niet ideaal, AC Milan had nog een kans om te winnen. Met deze overwinning gaan ze met de derde plaats in de groep de play-offs van de Europa League in en geven zichzelf daarmee de laatste kans. Aan de andere kant is Newcastle dat wel. onderaan de groep.

3

Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel in de 33e minuut. Newcastle schoof op vanuit het centrum en verdeelde de bal vervolgens naar rechts. De 17-jarige Lewis Miley passeerde de bal horizontaal. Joelinton, die de bal ontving, schoot direct binnen zonder te maken Enige aanpassingen netto, Newcastle nam de leiding met 1-0. Maar ook AC Milan zat niet stil: eerst de bal weggeven had geen enkele impact, daarna maakten ze de comeback in één keer af. Het tweede doelpunt viel in de 59e minuut. Léo passeerde de bal vanaf de linkerkant naar het midden. De voetbal viel uiteindelijk voor de voeten van Olivier Giroud. Olivier Giroud, die het nr. 9 AC Milan voetbalshirt droeg, bleef de bal comfortabel en slim doorgeven Christian Pulišić, die direct scoorde met een zetje en AC Milan aan de gelijkmaker hielp. Het laatste doelpunt viel in de 84e minuut. Noah Okafor, die net als invaller was ingevallen, dribbelde de bal alleen op de verdedigingshelft richting doel. Buiten het strafschopgebied werkte hij voortdurend samen met zijn teamgenoten en gaf vervolgens assists. Samuel, die was ook net op het veld verschenen, Chukwueze ontving de bal en sloeg direct in het doel. Een ander succesvol doelpunt hielp AC Milan de omkering met 2-1 te voltooien en de eindoverwinning te behalen.

De overwinning in deze wedstrijd heeft AC Milan vertrouwen gegeven en ik hoop dat hun volgende optreden beter zal zijn.