In de 16e speelronde van de Serie A versloeg AC Milan Monza met 3-0

De wedstrijd tussen AC Milan en Monza in de 16e ronde van de Serie A eindigde. Het uiteindelijke resultaat was dat AC Milan thuis Monza met 3-0 versloeg. Het belangrijkste was dat AC Milan, dat dit seizoen ook niet zo goed presteerde, in dit seizoen de prestaties in deze wedstrijd waren nog steeds erg ideaal, en door de overwinning in deze wedstrijd konden ze ook stevig de derde positie in de Serie A bezetten.

5

AC Milan had een droomstart aan het begin van de wedstrijd. Het eerste doelpunt viel in de 3e minuut. Tijjani Reijnders, gekleed in AC Milan Voetbalshirt nr. 14, brak alleen met de bal door en vermeed alle onderscheppingen. Hij scoorde met één trap en hielp AC Milan krijgt 1-0. Het tweede doelpunt viel in de 41e minuut. De 18-jarige Simic scoorde met succes een doelpunt. Terwijl hij de voorsprong van AC Milan uitbreidde, scoorde hij ook zijn eerste doelpunt in het team. Het derde doelpunt viel in de 76e minuut. Noah Okafor kreeg een omgekeerde pass van zijn teamgenoot en scoorde gemakkelijk, waardoor AC Milan de overwinning kon bezegelen. Uiteindelijk had Monza geen andere keuze dan een record van nul doelpunten te accepteren.

Voordat de wedstrijd begon, accepteerde AC Milan-speler Noah Okafor een interview. In het interview sprak hij over ster Kaka en zijn toetreding tot AC Milan. voetbalshirts kopen Noah Okafor zei: Voor mij is Kaka meer dan alleen een voetballer. , Zijn bewegingen op de De banen zijn erg mooi en elk doelpunt is een klein kunstwerk. Voor mij is het een enorme eer om nu voor dezelfde club te spelen. Ik ben nog maar een paar maanden in Milaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik deze stad al helemaal ken. Ik denk dat Milaan een stad is vol energie. Het zit vol verrassingen. Als ik door de straten loop, kan ik altijd een aantal verborgen plekjes vinden. De schoonheid van die binnenplaatsen is onverwacht.