Club World Cup halve finale, Manchester City versloeg Urawa Red Diamonds met 3-0

De halve finales van het WK voor clubs zijn voorbij. Het eindresultaat werd ook door de buitenwereld verwacht. Het sterkere Manchester City won met verpletterende kracht door het Japanse Urawa Red Diamonds met 3-0 te verslaan. Manchester City Cheng won de overwinning en ook met succes door naar de finale. Ik denk dat het met hun kracht niet onmogelijk is om het kampioenschap te winnen.

6

Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel in de 45e minuut. Núñez passeerde de bal vanaf de rechterkant naar het centrum, maar de speler van Urawa Red Diamonds probeerde te onderscheppen, maar er volgde een eigen doelpunt, wat resulteerde in een doelpunt voor Manchester City. naar 1-0. Het tweede doelpunt viel in de 52e minuut. Mateo Kovačić, gekleed in Manchester City voetbalshirt nr. 8, snelde alleen met de bal naar voren en scoorde met succes om Manchester City te helpen zijn voorsprong uit te breiden en de wedstrijd kwam op 2-0. Het derde doelpunt viel in de 59e minuut. Het schot van de Manchester City-speler vanaf links werd gered door Motoura en de doelman van Red Diamond. Bernardo Silva ving echter met succes het pop-upvoetbal op en maakte vervolgens een aanvullend schot. Het verliep vlot. doelpunt hielp Manchester City ook aan een 3-0 voorsprong. Met zo’n score en niet veel speeltijd werd het voor Urawa Red Diamonds erg moeilijk om te overtreffen, dus Manchester City was feitelijk De overwinning was veiliggesteld, maar tot het einde van de wedstrijd Urawa Red Diamonds slaagde er niet in een doelpunt te scoren en werd meedogenloos verslagen door hun tegenstanders met de nul.

Er was geen sprake van spanning in deze wedstrijd, maar de fans keken ook uit naar een wonder, of de hardnekkige confrontatie van Urawa Red Diamonds, of ze enkele doelpunten konden maken, maar het lukte nog steeds niet om een ​​doelpunt te scoren. voetbalshirts outlet Hij staat op het punt te vertrekken, net zoals het verlaten van het spel. Ik weet niet of het een impact zal hebben op het moreel van de spelers. Het record van Manchester City in de Europese competities is niet erg bevredigend, dus het is een troost om het kampioenschap te winnen hier.