In de 17e speelronde van de Serie A speelde AC Milan met 2-2 gelijk tegen Salernitana

De 17e ronde van de Serie A begon en kende een normaal hevig gevecht. Uiteindelijk slaagden de twee teams er niet in om de winnaar te bepalen, maar eindigden ze in een gelijkspel. Deze wedstrijd was de uitwedstrijd van AC Milan tegen Salernitana. Het resultaat was een 2-2 gelijkspel.

7
7

Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel in de 17e minuut. Fikayo Tomori kreeg een kruispass van zijn teamgenoot in het strafschopgebied en scoorde met een kopbal. Na het scoren rende hij vrolijk naar de rechterkant van het veld en rolde meerdere keren. vieren kwam ook AC Milan op voorsprong en boekte een 1-0 voorsprong. Het tweede doelpunt viel in de 43e minuut. Ook Salernitana ging snel in de tegenaanval. Federico Julian Fazio scoorde ook met een kopbal, waardoor de wedstrijd op 1-1 kwam. In de eerste helft gingen de twee teams zo door. De gelijkspel is voorbij. Aan het begin van de tweede helft hadden de twee teams een tijdje moeite en in de 65e minuut scoorden ze het derde doelpunt. Antonio Candreva scoorde vanaf de rechterkant van het doel en hielp Salernitana zijn voorsprong uit te breiden. De wedstrijd kwam op 2 – 1. Het door de strijd geharde AC Milan liet zich uiteraard niet ontmoedigen en zette ook op het laatste moment nog een tegenaanval in. In de 91e minuut scoorde Luka Jović, gekleed in AC Milan voetbalshirt nr. 15, met succes om het team te helpen een gelijkspel te trekken en te voorkomen dat de wedstrijd verloren ging.

Onverwachts was de eindsituatie dat niemand een comeback maakte en niemand de voorsprong tot het einde behield.De twee teams schudden elkaar toch de hand en speelden gelijk. Salernitana kon er echter van profiteren en de strijd eindigde in een gelijkspel. voetbalshirts kopen Het lijkt erop dat de toestand van AC Milan inderdaad erg onstabiel is, maar gelukkig is hun huidige record in de Serie A nog steeds goed, ze zijn tenminste in de top beland Ten derde weet ik niet of ze hun ranking in de volgende wedstrijden kunnen blijven verbeteren. Er wachten nog steeds wedstrijden in de Italiaanse Cup en Europa League op hen, en ze moeten problemen opsporen en voor die tijd corrigeren.