In de 19e speelronde van de Premier League versloeg Manchester City Everton met 3-1

De 19e ronde van de Premier League begint. Deze keer spelen de twee ploegen buitenshuis, Manchester City, om Everton uit te dagen. Ik geloof dat de fans weten wie het voordeel heeft. Het uiteindelijke resultaat zit ook in de hoofden van veel mensen. Zoals verwacht Manchester City versloeg Everton met 3-1.

8
8

Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel in de 27e minuut. Harrison kreeg een pass van zijn teamgenoot voor het doel en duwde vervolgens het doel direct in een hoek, waardoor Everton met succes op voorsprong kwam door met 1-0 te winnen, maar veel succes niet Manchester City was in het voordeel van dit team en ging vervolgens in de tegenaanval, waardoor de goede start van Everton nutteloos werd. Het tweede doelpunt viel in de 53e minuut. Phil Foden, gekleed in Manchester City Voetbalshirt nr. 47, scoorde van een lange afstand om Manchester City te helpen één doelpunt terug te winnen en de wedstrijd stond gelijk op 1-1. Het derde doelpunt viel in de 63e minuut. Julián Álvarez kreeg een strafschopkans en sloeg een strafschop vanuit een hoge hoek om Manchester City te helpen de comeback te maken. De wedstrijd eindigde op 2-1. Het laatste doelpunt viel in de 86e minuut. Bernardo Silva’s afstandsschot vanaf rechts hielp Manchester City de overwinning te bezegelen. Na afloop van de speeltijd won Manchester City met 3-1.

Na de wedstrijd werd Harrison, de enige doelpuntenmaker van Everton, geïnterviewd door Amazon Prime en zei: Ik denk dat we heel goed zijn begonnen en dat de organisatie goed werk heeft geleverd. voetbalshirts outlet Maar Manchester City is een geweldig team, dus het zal moeilijk voor ons worden om negentig minuten zo te blijven. Helaas hebben we vandaag een aantal fouten gemaakt die ons veel geld hebben gekost tegen de beste teams, dus daar moeten we ons in de toekomst van bewust zijn. Het seizoen duurt nog steeds erg lang en we kunnen alleen maar doen wat we kunnen en wedstrijd voor wedstrijd vooruitgaan. Laat nu iedereen samen rusten en voorbereiden op de volgende wedstrijd.