Franse Super Cup, Paris Saint-Germain versloeg Toulouse met 2-0

De Franse Supercup begon. Dit keer was het tegen Paris Saint-Germain en Toulouse. Na een hevige strijd won het sterkere Paris Saint-Germain de overwinning. Ze versloegen Toulouse met 2-0. , en deze overwinning betekent ook dat ze winnen dit Super Cup-kampioenschap!

图片

Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel in de derde minuut. Lee Kang-in kreeg een pass van zijn teamgenoot in het strafschopgebied en duwde het doel met zijn linkervoet, waardoor Paris Saint-Germain op voorsprong kwam en met 1-0 won. . Men kan zeggen dat de spelers van Paris Saint-Germain in deze wedstrijd in zeer goede conditie verkeerden. Ze kregen vanaf het begin een droomstart. Ze deden het zowel aanvallend als verdedigend goed en gaven hun tegenstanders geen kans om te scoren. Het tweede doelpunt viel aan het einde van de eerste helft. In de 45e minuut kreeg Mbappé, gekleed in het nummer 7 Paris Saint-Germain Voetbalshirt , een close pass van zijn teamgenoot vanaf de linkerkant en werd omringd door veel mensen. Hij vermeed de belegering toen hij werd geknepen, en vond een hoek om te volleyen en te scoren, waardoor het team opnieuw zijn voorsprong kon vergroten en de wedstrijd 2-0 bereikte. Hoewel de tweede helft even intens was, wilde ook Toulouse zijn minderwaardigheid goedmaken. De tegenstander was echter te sterk en er kwam nog steeds geen kans. De wedstrijd eindigde zo en Toulouse werd geblokkeerd door Paris Saint-Germain.

Paris Saint-Germain kreeg in de tweede helft zelfs de kans om het record uit te breiden naar 3-0 of zelfs meer, en kreeg ook een strafschopkans, wat neerkwam op een tevergeefse scoringskans, maar omdat Achraf Hakimi’s schot raakte het doel De doelpalen en voetbalgesprekken waren uit, waardoor er niet gescoord werd, en er waren ook meerdere keren dat de schoten van andere spelers te scheef waren en er niet gescoord werd. voetbalshirts kopen

Er zijn veel dingen om naar te kijken in deze wedstrijd. Tenslotte mijn felicitaties aan Paris Saint-Germain voor het winnen van het kampioenschap.