In de 19e ronde van de Serie A versloeg Juventus Salernitana met 2-1

De wedstrijd tussen Juventus en Salernitana in de 19e ronde van de Serie A eindigde. Het uiteindelijke resultaat was dat Juventus, die weg was van huis, Salernitana met 2-1 versloeg met zijn superieure kracht. Maar om precies te zijn: Juventus had een succesvolle comeback moeten maken, en het uiteindelijke blessuretijddoelpunt was ook de sleutel.

1
1

Het eerste doelpunt van deze wedstrijd viel in de 39e minuut. Giulio Maggiore en een afstandsschot hielpen de thuisploeg aan het eerste doelpunt. Salernitana nam de leiding bij het ingaan van de 1-0-voorsprong, maar dit voordeel en geluk gingen niet altijd gepaard met hen Juventus ging snel in de tegenaanval. In de 65e minuut scoorde de jonge speler Samuel Iling Junior vanuit een hoge hoek nadat hij een extreme voorzet van zijn teamgenoot had gekregen, waardoor de doelman zich kon haasten om te verdedigen. Zowel de Salernitana-spelers als de onderscheppende spelers waren overrompeld. De voetbal raakte de bovenkant van het net en stuiterde vervolgens op de grond. Juventus herwon een overwinning en de wedstrijd stond gelijk op 1-1. De laatste speeltijd was van cruciaal belang, maar omdat de speeltijd beetje bij beetje verdween, scoorde geen van beide teams een doelpunt en geen van beide teams liet hun tegenstanders doen wat ze wilden. In de 91e minuut droeg Dušan echter de nummer 9 Juventus Voetbalshirt De prachtige kopbal van Vlahović verbrak de gespannen sfeer en was tegelijkertijd het laatste woord: Juventus won met 2-1. Het was een nipte overwinning, maar gelukkig wel een overwinning.

Dit laatste belangrijke doelpunt bracht niet alleen de Juventus-fans in vervoering, Dušan Vlahović zelf was ook erg opgewonden. Hij verliet een aantal van zijn gebruikelijke festiviteiten en trok vrolijk en duidelijk zijn trui uit in de zware regen. De transparante voering straalt passie en vreugde uit. voetbalshirts outlet Dit Het soort feesteffect maakt de fans enthousiast. Ook al is de scène niet hun thuisveld, ze juichen nog steeds.