Barcelona en Osasuna ontmoeten elkaar in de Spaanse Super Cup, wie kan er winnen?

Barcelona en Osasuna ontmoeten elkaar in de Spaanse Super Cup, wie kan er winnen?

Barcelona speelt tegen Osasuna in de Spaanse Super Cup. Dit is een cruciale halve finale. Beide partijen zullen waarschijnlijk winnen. Er is niet veel krachtsverschil. Barcelona was vorig seizoen kampioen van La Liga. Het team, terwijl Osasuna de Aziatische is Beker Copa del Rey. De buitenwereld is optimistischer over Barcelona, ​​Barcelona is immers met 14 keer het team geworden met de meeste overwinningen in de geschiedenis van de Western Super Cup.

图片 2

Hoewel de prestaties van Barcelona dit seizoen niet stabiel zijn, zijn ze er volgens de gegevens niet in geslaagd hun tegenstanders in 21 opeenvolgende wedstrijden met meer dan 1 doelpunt te verslaan. De gegevens over de laatste 10 wedstrijden in verschillende competities zijn zelfs nog gemiddelder, met 5 overwinningen, 2 gelijke spelen en 3 verliespartijen, 19 gescoorde doelpunten en 18 tegendoelpunten, 9 verloren wedstrijden en slechts 1 wedstrijd met de nul. niet in lijn met het team. In lijn met de verwachtingen van de fans lieten ze niet het niveau zien dat een vermogend team zou moeten hebben.

Laten we eens kijken naar Osasuna: als tweede in de Copa del Rey van vorig seizoen kwalificeerden zij zich uiteraard voor de Western Super Cup van dit jaar. Maar Osasuna zit momenteel midden in La Liga. Zelfs vorig seizoen stonden ze slechts op de 7e plaats in de competitie. voetbalshirts outlet Gelukkig plaatsten ze zich nog steeds voor de play-offs van de UEFA Europa League, maar het hoogtepunt van de wedstrijd was niet veel. Dit seizoen is hun rustrecord gedaald ten opzichte van vorig seizoen en staan ​​ze momenteel op de 12e plaats. Hij verkeert de laatste tijd echter in een hete staat en met de steun van sterspelers kan hij mogelijk buitengewone resultaten behalen.

Dus wie van deze twee teams kan deze wedstrijd winnen? In feite kan niemand garanderen dat Barcelona definitief zal winnen, maar het is onwaarschijnlijk dat het gemakkelijk van Osasuna zal verliezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *