Real Madrid versloeg Barcelona met 4-1 en won de Spaanse Supercup

De finale van de Spaanse Super Cup begon fel in Saoedi-Arabië. De twee teams waren Real Madrid en Barcelona. Het verschil tussen de twee teams is te zien aan hun prestaties dit seizoen. Het zijn ook voetbalgiganten. Real Madrid presteerde stabieler, terwijl Barcelona Ze hebben ook kracht, maar soms zijn hun prestaties erg grillig, dus veel mensen zijn optimistischer over Real Madrid. Uiteindelijk voldeden ze aan de verwachtingen, versloegen Barcelona met 4-1 en wonnen gemakkelijk het kampioenschap.

3
3

Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel in de 7e minuut. Vinicius Junior, gekleed in het nummer 7 Real Madrid Shirt, ontving de pass en schopte de bal richting het doel. Vervolgens haastte hij zich om de achterstand in te halen. Nadat hij de onderschepping van de Barcelona-doelman had overwonnen, scoorde gemakkelijk een leeg doelpunt vanuit een schuine hoek, waardoor Real Madrid met 1-0 op voorsprong kwam, wat het moreel van het team enorm verbeterde. Het tweede doelpunt viel in de 10e minuut. Rodrygo had daadwerkelijk een kans om te scoren, maar hij koos er toch voor om belangeloos te assisteren en gaf de bal door aan Vinicius Junior. Deze scoorde direct met een glijdende tackle, waardoor Real Madrid zijn voorsprong kon vergroten. 0 tegelijk kreeg Vinicius Junior ook een dubbelkanon. Het derde doelpunt viel in de 33e minuut. Barcelona deed een tegenaanval. De bal cirkelde voor het doel en viel vervolgens op Robert Lewandowski. Hij schoot rechtstreeks vanuit een hoge hoek om Barcelona te helpen een doelpunt terug te krijgen. De wedstrijd kwam op 2-1.

Het vierde doelpunt viel in de 39e minuut, Real Madrid kreeg een strafschopmogelijkheid en Vinicius Junior schoot de strafschop met succes binnen, waardoor de ploeg op een absolute 3-1 voorsprong kwam. voetbalshirts outlet Het laatste doelpunt viel in de 64e minuut. Rodrygo schoot een strak schot voor doel. Het doelpunt bracht de stand op 4-1. Uiteindelijk won ook Real Madrid gemakkelijk.