De strijd tussen Real Madrid en Atletico Madrid staat op het punt plaats te vinden, wie kan er uiteindelijk winnen?

De strijd tussen Real Madrid en Atletico Madrid staat op het punt plaats te vinden, wie kan er uiteindelijk winnen?

De langverwachte derby van Madrid staat op het punt plaats te vinden. Deze strijd tussen Real Madrid en Atletico Madrid zal vol spanning zijn. Momenteel zijn fans optimistischer over Real Madrid. Er kan worden gezegd dat het pas acht dagen geleden is sinds de laatste wedstrijd. Ik weet niet of Atletico Madrid elkaar weer kan ontmoeten. Of wraak succesvol is.

4

Deze kwartfinale van de Copa del Rey wordt een hoogtepunt van de wedstrijd van morgen. Afgaande op de staat van de twee ploegen is Real Madrid ongetwijfeld beter, maar de Madrileense derby is doorgaans vol spanning voordat de uitslag bekend wordt. In één wedstrijd versloeg Real Madrid Atletico Madrid in de verlenging nipt, ondanks een gelijkspel.

Afgaande op gegevens uit het verleden waren 9 van de afgelopen 15 bekerwedstrijden tussen beide ploegen gelijkspel. Het is duidelijk dat het publiek altijd verwachtingen kan hebben totdat het spel voorbij is, en dat het team op elk moment wonderen kan creëren. In de wedstrijd op de 11e kwam Real Madrid met succes terug van een achterstand. voetbalshirts outlet Ik vraag me af of ze morgen kunnen blijven winnen en de vloek kunnen verbreken.

In feite zijn de prestaties van Atletico Madrid in La Liga dit seizoen niet erg uitmuntend, en de huidige ranglijst is gezakt naar de vijfde plaats in de competitie. Ze zijn echter altijd vol motivatie als ze tegenover Real Madrid staan, en hun defensieve en aanvallende prestaties zijn uitstekend. Maar als het tegenover andere teams stond, werden er uiteraard veel fouten gemaakt bij het incasseren van doelpunten. Bovendien is de belangrijkste reden voor de achteruitgang van de prestaties van het team de slechte staat van de uitwedstrijd: ze hebben vier opeenvolgende uitwedstrijden in La Liga verloren.

Dus of Real Madrid deze wedstrijd deze keer kan winnen, of zelfs maar een kampioenschap kan winnen, het eerste waar ze mee te maken krijgen is de test van Atletico Madrid. De twee teams zijn allebei grote spelers op het hoogste niveau in La Liga en oude rivalen in de competitie. De uitkomst is ongeveer hetzelfde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *