In de 18e ronde van de Bundesliga verloor Bayern met 0-1 van Werder Bremen

De 18e ronde van de Bundesliga-wedstrijd tussen Bayern en Werder Bremen eindigde. Het eindresultaat was verrassend. Het sterkere Bayern was thuis van streek en verloor uiteindelijk met 0-1 van Werder Bremen. Na drie wedstrijden waren ze nog maar één stap verwijderd van de eerste plaats en het kampioenschap. Momenteel, met één wedstrijd te gaan, staat Bayern zeven punten achter op Leverkusen bovenaan de lijst. Je kunt zeggen dat Bayern nog veel moeite moet doen, en pas als Leverkusen stagneert, hebben ze een kans. Bovendien is de weg die voor ons ligt zeer moeilijk.

5
5

Het enige doelpunt van de wedstrijd viel in de 59e minuut. Bremen’s vleugelverdediger Mitchell Weiser snelde nog steeds met de bal naar het doel, ondanks dat hij wild werd onderschept, en scoorde vervolgens met één trap om het team te helpen. In feite scoorde Bayern bijna een paar keer in deze wedstrijd, maar de hoek was een beetje anders, waardoor ze niet scoorden. Daarvoor, in de 50e minuut, was Harry Kane, gekleed in het nummer 9 van Bayern Voetbalshirt , aan het vechten. trapte de bal direct richting het doel, maar de hoek van het schot was iets hoger, waardoor hij de kans verloor om als eerste het voordeel te behalen. In de eerste helft nam Bayern ook verschillende schoten, die ofwel misten of werden onderschept door de doelman van Bremen. Er kan worden gezegd dat Bremen deze wedstrijd kan winnen, niet alleen het doelpunt van Mitchell Weiser, maar ook de doelman en verdedigende spelers. Geweldige prestaties geleverd.

In de tweede helft was Bayern nog steeds op zoek naar kansen. In de ogen van de fans konden ze nog steeds doelpunten maken in de resterende tijd van deze wedstrijd en zouden ze niet verliezen van Bremen, maar deze wedstrijd was zo magisch. voetbalshirts outlet Bayern slaagde er niet alleen in scoorde een doelpunt, maar slaagde er ook niet in om zich te verbeteren na wissels. Hoewel Bremen een overtreding beging en Bayern de kans gaf een strafschop te nemen, was het nog steeds een streek en hield de tegenstander de nul.