Chelsea versloeg Middlesbrough en schoof door naar de League Cup-finale met een totaalscore van 6-2

Chelsea versloeg Middlesbrough en schoof door naar de League Cup-finale met een totaalscore van 6-2

De tweede etappe van de halve finales van de League Cup begon. Dit keer stond Chelsea thuis tegenover Middlesbrough. Chelsea ging in de lange helft vol vuur om te winnen en won uiteindelijk de hele halve finale. Terugkijkend op het optreden van Chelsea in de halve finale, hoewel Armando Broja een eigen doelpunt veroorzaakte, kon dit de passie van de spelers voor het scoren van doelpunten niet tegenhouden. De opeenvolgende doelpunten zorgden ervoor dat de wedstrijd niet langer vroeg spannend werd. De overwinning van Chelsea was ongetwijfeld. Hoewel de prestaties van Chelsea in de Premier League grillig zijn, hebben ze een sterk laatstartvermogen. Nu zijn ze de finale ingegaan en staan ​​ze op het punt een oorlog te beginnen met Liverpool!

6
6

De heenwedstrijd tussen Chelsea en Middlesbrough eindigde op 0-1. In de terugwedstrijd op de 24e was het optreden vol positiviteit. Opeenvolgende doelpunten hielpen Chelsea snel de achterstand terug te winnen en de leiding te nemen. Uiteindelijk won Chelsea met 6-1 , plaatste zich eveneens voor de finale met een totaalscore van 6-2.

De spelers en coaches die deze wedstrijd tegen Chelsea hebben kunnen winnen, moeten een grote bijdrage hebben geleverd, en de bijdrage van Cole Palmer, die het dubbele kanon kreeg, kan niet worden genegeerd. Volgens de statistieken kan Cole Palmer, die het nummer 20 Chelsea voetbalshirt draagt, heeft dit seizoen elf doelpunten gescoord, meer dan welke andere speler van Chelsea vorig seizoen ook scoorde.

Het moet gezegd worden dat Chelsea’s weg naar het kampioenschap erg hobbelig is, en niemand had in het begin gedacht dat ze de finale zouden kunnen bereiken. Ze zijn dit seizoen immers vaak van streek geweest en hebben vaak verloren van de underdogs. in de competitie, en verscheen bijna. voetbalshirts outlet Het was een gênante situatie zonder een hele maand lang geen enkel doelpunt te hebben gescoord, maar na deze wedstrijd kan worden gezegd dat het het team en de fans veel vertrouwen gaf! Chelsea werd eindelijk wakker en wist eindelijk hoe hij moest aanvallen en verdedigen en hoe hij als team moest samenwerken. Benieuwd naar hun optreden in de finale, Liverpool is immers ook dit seizoen ijzersterk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *