Kwartfinales FA Cup, Manchester United 4-2

De kwartfinales van de FA Cup beginnen. Deze wedstrijd is erg belangrijk voor Manchester United. Ze hebben dit seizoen slecht gepresteerd en hebben enkele kansen gemist om in competities te concurreren. Daarom zijn er nog meer wedstrijden waar ze op kunnen rekenen. , en het resultaat van deze wedstrijd zal bepalen of ze worden uitgeschakeld door de underdogs of in aanmerking komen voor promotie. Na een hele felle strijd versloeg Manchester United, dat van huis was, het League Two-team Newport County eenvoudig met 4-2 en de overwinning in dit duel betekende ook dat ze met succes doorstroomden naar de top 16.

7

Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel in de 7e minuut. Antony werkte hard om een ​​rol te spelen in het team. Hij gaf een assist aan Bruno Fernandes. Bruno Fernandes, die het nummer 8 Manchester United voetbalshirt droeg, scoorde ook met succes voor het team. Tot de 1-0 voorsprong. Het tweede doelpunt viel in de 13e minuut. De jonge speler Kobbie Mainoo ontving de pass en trapte rechtstreeks naar het doel, waarmee hij zijn eerste doelpunt voor Manchester United scoorde. De wedstrijd werd 2-0. Manchester United heeft een duidelijk voordeel, maar er zit nog voldoende tijd in het spel en het is nog steeds moeilijk om de uitkomst te bepalen. Het derde doelpunt viel in de 36e minuut toen Newport een tegenaanval begon. Bryn Morris scoorde van grote afstand om de thuisploeg te helpen een doelpunt terug te trekken en de wedstrijd kwam op 2-1. Het vierde doelpunt kwam in de 47e minuut toen Will Evans scoorde en Newport op 2-2 gelijk bracht.

Er kan worden gezegd dat de tweede helft in het begin in een intensere situatie terechtkwam, maar Manchester United wilde heel graag winnen. voetbalshirts outlet Ze lanceerden een felle aanval en scoorden respectievelijk in de 68e minuut en 94e minuut. Deze twee doelpunten waren het succesvolle aanvullende schot van Antony. en het doelpunt van Rasmus Højlund in de chaos hielp het team ook een 4-2 voorsprong te behalen, en Manchester United won uiteindelijk.