In de 22e speelronde van de Premier League versloeg Liverpool Chelsea met 4-1

De 22e ronde van de Premier League is begonnen. Dit is de wedstrijd tussen Liverpool en Chelsea die veel aandacht heeft getrokken van fans. Opgewonden fans hebben kaartjes bemachtigd om de wedstrijd vroeg te bekijken en bereiden zich voor om deze wedstrijd te bekijken op het thuisveld van Liverpool. Uiteindelijk vertrouwden ze op hun goede vorm en kracht om Chelsea gemakkelijk met 4-1 te verslaan. Het lijkt erop dat ze niet werden beïnvloed door het nieuws dat Jürgen Klopp op het punt stond te vertrekken. In plaats daarvan wilden ze goede resultaten boeken als wederzijds voordeel. opbrengst.

.png

Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel in de 23e minuut. Diogo Jota, gekleed in Liverpool voetbalshirt nr. 20, dribbelde de bal langs twee mensen. Hij bereikte het strafschopgebied en scoorde met één trap. De Chelsea-doelman gokte ook op de verkeerde onderscheppingsrichting Dit bezorgde Liverpool een 1-0 voorsprong. Het tweede doelpunt viel in de 39e minuut.De jonge speler Bradley scoorde met een afstandsschot vanaf de rechterkant, waardoor Liverpool zijn voorsprong kon vergroten en ook zijn eerste doelpunt in het Liverpool-team scoorde. In de 45e minuut kreeg Liverpool de kans nog een doelpunt te maken, maar het strafschot van Darwin Núñez stuiterde op de lat, maar deze fout had geen invloed op het scoringsritme van Liverpool. Het derde doelpunt viel in de 65e minuut. Bradley, die geweldig presteerde in deze wedstrijd, zorgde voor een assist. Dominik Szoboszlai kopte de bal rechtstreeks in het doel en bracht de stand op 3-0. Op dat moment was Chelsea, die geen doelpunt gescoord, voelde dat het onder druk, tegenover Liverpool met zo’n scoreverschil, moeilijk kan zijn om te winnen. We kunnen alleen proberen de nul te verliezen van onze tegenstanders. voetbalshirts outlet In de 71e minuut hielp Gouden Schoen-winnaar Christopher Nkunku het bezoekende team uiteindelijk aan de score en de wedstrijd kwam op 3-1.

Liverpool stopte niet met doelpunten maken, Luis Díaz slaagde er in de 79e minuut in een punt voor het doel te pakken en scoorde om Liverpool een 4-1 overwinning te bezorgen.