In de 23e ronde van La Liga versloeg Barcelona Alaves met 3-1

In de 23e ronde van La Liga versloeg Barcelona Alaves met 3-1

De 23e ronde van La Liga is voorbij. Het uiteindelijke resultaat was dat Barcelona, ​​dat niet thuis was, Alaves gemakkelijk versloeg met een score van 3-1 en won. Momenteel hebben ze 15 overwinningen, 5 gelijke spelen en 3 verliespartijen, met een record van 50 punten en derde in het La Liga-klassement.

1

Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel in de 22e minuut. İlkay Gündoğan, gekleed in Barcelona voetbalshirt nr. 22, gaf een steekpass door naar Robert Lewandowski, die gemakkelijk opsprong toen hij door de tegenstander in een dubbelteam werd gezet en door de doelman werd onderschept. Het schot scoorde en hielp Barcelona aan de 1-0. Het tweede doelpunt viel in de 49e minuut. İlkay Gündoğan snelde naar rechts, kreeg een pass vanuit een hoge hoek en scoorde vanuit een kleine hoek, waardoor Barcelona opnieuw zijn voorsprong kon vergroten en de wedstrijd op 2-0 kwam. Het derde doelpunt viel in de 51e minuut. Samu Omorodion kreeg een lange pass van zijn teamgenoot voor het doel en scoorde vervolgens met een kopbal, waardoor het team enkele nadelen herwon en de wedstrijd op 2-1 kwam. Het laatste doelpunt viel in de 63e minuut. Vitor Roque scoorde met een duw en hielp Barcelona opnieuw aan de score. De wedstrijd eindigde op 3-1. In de slotminuten verzuimden beide teams te scoren en uiteindelijk won Barcelona met 3-1 voorsprong.

Op de 5e luidde Barcelona, ​​dat de overwinning behaalde, ook met plezier zijn eerste rust in sinds 29 december vorig jaar. Er kan worden gezegd dat naast blessureherstel de trainingsvereisten van het team voor elke speler nog steeds erg hoog zijn. voetbalshirts outlet het was een moeilijk schema of een overwinning, de spelers slaagden er niet in om te stoppen en te rusten. Nu bereidt Xavi zich ook voor om te vertrekken. Ik weet niet of de volgende coach zo hard zal zijn, maar opeens zijn er te veel rustdagen. zorgen er ook voor dat de spelers ontspannen. Welke aanpassingen er komend seizoen zullen plaatsvinden, is de verwachting en zorg van de buitenwereld geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *