Arsenal versloeg West Ham met 6-0

In de 24e ronde van de Premier League daagde Arsenal West Ham uit, weg van huis. In de eerste helft scoorde Saliba met een kopbal, Saka maakte een punt en nam de penalty, Gabriel scoorde opnieuw een kopbal, Trossard scoorde met een schot en Rice maakte een dubbele assist. In de tweede helft scoorde Saka tweemaal, waardoor Rice in een wereldgolf terechtkwam. Aan het einde van de wedstrijd won Arsenal 6-0 van West Ham. Na deze wedstrijd stond Arsenal op de derde plaats met 52 punten, 2 punten achter leider Liverpool; West Ham stond op de achtste plaats met 36 punten.

2

Na deze overwinning behaalde het hete Arsenal vier opeenvolgende competitieoverwinningen, verzamelde 52 punten in 24 wedstrijden en bleef 2 punten achter op leider Liverpool in het klassement, waardoor het tijdelijk op de derde plaats stond.

Laten we het concurrentieproces kort bekijken

In de 18e minuut werd het tegenaanvalschot van Bowen door Raya in beslag genomen. In de 22e minuut maakte Saka een pass en de kopbal van Trossard ging over de lat. In de 23e minuut sloeg Trossard een volley en Areola maakte een geweldige redding. In de 37e minuut slaagde Saka erin buitenspel te counteren, maar zijn schot in het kleine strafschopgebied was slechts een haar verwijderd. In de 58e minuut bewoog Saka zich in het strafschopgebied en schoot vervolgens woedend, maar Areola blokkeerde het en de bal van zijn teamgenoot vervolgschot mislukt. voetbalshirts outlet Kan tegen het rechterdeel trappen. In de 74e minuut was het schot van Nketiah vanuit het publiek te recht en pakte Areola de bal. 3 minuten blessuretijd. Aan het einde van de wedstrijd won Arsenal 6-0 van West Ham.

Arsenal streeft nog steeds actief naar een toppositie in de Premier League, twee punten achter Liverpool en Manchester City. Ze hebben echter één wedstrijd meer gespeeld dan het team voor hen. Wens je veel succes bij de volgende wedstrijd.