In de 20e ronde van de Saudi Super League versloeg Al Nassr FC Al-Hasa Conquest met 2-1

De 20e ronde van de Saudi Super League begon. De twee partijen van deze wedstrijd waren Al Nassr FC thuis tegen Al-Hasa Conquer. Het uiteindelijke resultaat was dat Al Nassr FC Al-Hasa Conquer versloeg met een score van 2-1. Cristiano Ronaldo scoorde in deze wedstrijd, scoorde ook een doelpunt en scoorde bijna een paar keer, maar faalde.

3

Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel in de 17e minuut. Otávio passeerde de bal. Sultan Al-Ghanam ontving de bal en passeerde de bal laag naar het midden aan de rechterkant. De voetbal rolde voor Cristiano Ronaldo. Hij aarzelde niet. Hij scoorde met een groot schot vanuit het strafschopgebied en hielp Al Nassr FC aan de leiding met een voorsprong van 1-0. Daarna begroette Cristiano Ronaldo, gekleed in het nr. 7 Al Nassr FC voetbalshirt, de fans en omhelsde hij zijn teamgenoten vrolijk in de armen. viering. Het tweede doelpunt viel in de 29e minuut, toen Haça een tegenaanval veroverde. Ook dit doelpunt werd veroorzaakt door een klein foutje van de vervangende doelman, waardoor de bal werd losgelaten. Zo kwamen de twee teams op gelijke hoogte. Het laatste doelpunt viel in de 72e minuut. Cristiano Ronaldo passeerde rechtstreeks naar rechts en Sultan Al-Ghanam passeerde de bal naar het midden. Uiteindelijk scoorde Otávio en herwon Al Nassr FC het scorevoordeel. Aan het einde van de wedstrijd aan het einde versloegen ze Al-Hasa Conquer met een score van 2-1.

Cristiano Ronaldo speelde ook een belangrijke rol in deze wedstrijd. Hij verkeert de laatste tijd in goede vorm en scoorde 22 doelpunten in 20 wedstrijden. Nadat Riyadh deze wedstrijd had gewonnen, waren ze slechts 4 punten verwijderd van het topteam. Er is nog steeds een gat. Kans om het kampioenschap te veroveren. voetbalshirts kopen Op dezelfde manier voert de huidige prestatie van Cristiano Ronaldo de topscorerslijst aan met een voorsprong van vijf doelpunten. Het vooruitzicht om de Gouden Schoen te winnen is ook spannend voor de fans.

Voor deze wedstrijd stond Al Nassr FC nog ver achter op de eerste plaats en was er niet veel ruimte voor fouten, maar de huidige resultaten hebben het team veel vertrouwen gegeven.