Arsenal versloeg Newcastle thuis met 4-1, Havertz leverde uitstekende bijdragen

Arsenal versloeg Newcastle thuis met 4-1, Havertz leverde uitstekende bijdragen

Arsenal Havertz heeft steeds meer aandacht en aandacht getrokken vanwege zijn uitstekende prestaties en indrukwekkende staat van dienst in veel wedstrijden. Weet je, alleen al dit seizoen heeft de 24-jarige Havertz 36 wedstrijden gespeeld namens Arsenal. In deze wedstrijden scoorde hij zeven keer en assisteerde hij tweemaal, waarmee hij een uitstekende bijdrage leverde aan het Arsenal-team.

4

Momenteel wordt Havertz, die een Arsenal voetbalshirt met 29 goede kwaliteiten draagt, al erkend als een basisspeler met een grote invloed op Arsenal. Als het nu om Arsenal gaat, zetten steeds meer spelers en fans Havertz op het shirt. mond. Op 25 februari, Beijing-tijd, was de 4-1 thuisoverwinning van Arsenal op Newcastle onlosmakelijk verbonden met de uitstekende prestatie van Havertz. De pass en het schot van Havertz legden een goede basis voor Arsenal’s prachtige 4-1-record.

De teelt en toevoeging van basisspelers met een groot potentieel is cruciaal voor het team. voetbalshirts kopen Een dergelijke goede situatie zal naar verwachting Arsenal in staat stellen om de komende seizoenen nog betere resultaten te behalen. De daaropvolgende prestaties van Arsenal op het veld zijn de moeite waard om naar uit te kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *