In de 28e ronde van La Liga versloeg Real Madrid Celta Vigo met 4-0

De 28e ronde van La Liga is begonnen. Laten we het hebben over de prestaties van Real Madrid vandaag. Ze stonden in deze wedstrijd thuis tegenover Celta Vigo. Ze hebben zowel kracht als thuisvoordeel, dus eindigden ze met 4 Gemakkelijk gewonnen met een score van -0 en versloeg hun tegenstander Celta Vigo.

.png

Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel in de 21e minuut. In de chaos voor het doel werd het schot van de Real Madrid-speler onderschept door de doelman. Vinicius Junior vond echter nog steeds de mogelijkheid om een ​​aanvullend schot te maken. Ook het succesvolle doelpunt hielp het doelpunt, de ploeg kwam op voorsprong en kreeg de 1-0. Het tweede doelpunt viel in de 79e minuut. Door het schot van Antonio Rüdiger belandde de voetbal op de lat van het doel. Toen de voetbal naar beneden stuiterde, stuiterde hij op het hoofd van een Celta Vigo-speler, en de doelman slaagde er niet in de bal te stoppen. De chaos veroorzaakte een eigen doelpunt en Real Madrid scoorde opnieuw. De wedstrijd werd 2-0. Deze dramatische operatie bracht al snel de sfeer van de wedstrijd aan het licht en de spelers en fans van Real Madrid raakten nog enthousiaster. Het derde doelpunt viel in de 88e minuut en er was nog een eigen doelpunt. Vinicius Junior passeerde de bal en scoorde een eigen doelpunt, wat ook een grote invloed had op het moreel van Celta. De tegenstander won gemakkelijk met 3-0 en het was voor hem onmogelijk om om te draaien drie doelpunten en winst in de enige speeltijd. Het scoringsritme van Real Madrid stopte echter niet. In de 94e minuut passeerde Arda Güler de doelman van Celta. Het lege doelpunt slaagde en Real Madrid won uiteindelijk met 4-0.

Deze wedstrijd is erg spannend en het is ook een eenzijdige verplettering van tegenstanders door Real Madrid, maar er is veel te zien. Fans die de live-uitzending hebben gemist, kunnen de herhaling bekijken.