Serie A: Inter Milan speelt gelijk tegen Napels, uitblijven van thuiszege baart zorgen

Serie A: Inter Milan speelt gelijk tegen Napels, uitblijven van thuiszege baart zorgen

Inter Milan is een bekend team, en het is ook een team dat relatief wordt herkend door fans, maar dit keer kwam Inter Milan op gelijke hoogte met Napels 1: 1. Inter Milan, dat meer favoriet was, slaagde er niet in goede resultaten te behalen door deze wedstrijd , vooral als thuisveld, bleek het een 1:1.:1 gelijkspel te zijn, wat ook bewijst dat hun conditie niet goed is, dus veel Inter Milan-fans bekritiseerden Inter Milan voor deze wedstrijd en dachten zelfs dat hun algehele niveau te laag was liet vallen.

In de eerste stadionhelft wilde Inter Milan eigenlijk de wedstrijd in eigen huis winnen. Qua balcontrole creëerden ze ook enkele scoringskansen in het verdedigersgebied van Napels, maar slaagden ze er toch niet in om de wedstrijd te winnen, dus zij en zichzelf Persoonlijk vermogen en samenwerking zijn allemaal met elkaar verbonden. Uiteraard is uit dit duel ook te zien dat Napoli in dit duel heel fel speelde, vooral bij het grijpen van de bal. Om de bal onder controle te krijgen, waren ze elke keer feller als ze de bal pakten. Dit zorgde er ook voor dat Inter Milan Door mijn eigen inspanningen was het nog steeds een 1:1 gelijkspel.

Inter Milan-speler Thuramnai en Napels-speler Caronste vochten hevig tijdens de wedstrijd. Tegelijkertijd kunnen we ook zien dat toen Napels-speler Caronste hevig vocht en de Inter Milan-speler bijna versloeg. Thuram viel onder zijn lichaam. Inter Milan-speler Thuram creëerde wel een scoringskans bij het doelpunt van Napels, maar het gevaar werd geweken door Napels-doelman Meret. Door hun gevechten is te zien dat doelman Meret ook actiever was in de strijd.

Door het dragen van een blauw-zwarte top met een zwarte korte voetbalshirt outlet slaagde Inter Milan er niet in om Napels thuis te verslaan, wat bewees dat zijn kracht inderdaad in het bijzijn van enkele donkere ponyteams ligt. Door hun hevige gevechten hebben ze zichzelf uit vorm gebracht op het gebied van van technologie, resulterend in een wedstrijd van 1: 1. Veel fans waren ontevreden over het spel van Inter Milan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *