Madueke scoorde een hattrick! Chelsea 6-2 Wolves

In de tweede ronde van de Premier League die net afgelopen was, daagde Chelsea Wolves uit. Het grootste hoogtepunt van de wedstrijd was Madueke’s prestatie. Hij scoorde een hattrick in de tweede helft en hielp het team de tegenstander te verslaan met een grote score van 6-2.

Dit is de eerste keer in Madueke’s carrière dat hij drie doelpunten in één wedstrijd heeft gemaakt. Hij scoorde in de 49e, 58e en 63e minuut van de tweede helft en veroverde Chelsea-fans met een perfecte prestatie. Het is vermeldenswaard dat dit Madueke’s eerste hattrick is na zijn komst naar Chelsea, wat hem een ​​van de jongste spelers in de geschiedenis van Chelsea maakt die een hattrick in de Premier League heeft gemaakt.

image

Vorig seizoen stapte Madueke over van Eindhoven naar Chelsea, maar door blessures en aanpassing aan de nieuwe omgeving kreeg hij niet veel kansen om te spelen. Hij droeg het Chelsea shirt slechts 23 keer om voor de Blues te spelen, en in deze wedstrijden scoorde hij 5 doelpunten en 2 assists. Uit de gegevens blijkt dat hij een zeer capabele speler is, maar hij kampt met blessures. Ik hoop dat hij dit seizoen meer doelpunten kan scoren voor zichzelf en de Blues.

Madueke’s hattrick is de beste bevestiging van zijn persoonlijke kunnen. Het hielp Chelsea niet alleen om te winnen, maar het zorgde er ook voor dat meer fans zijn naam “Madueke” leerden kennen. Ik geloof dat hij in de toekomst meer kansen zal krijgen om te spelen! Beste fans, als je ook overwonnen bent door zijn kracht, vergeet dan niet om een ​​van zijn gepersonaliseerde voetbalshirts kopen!